top of page
Logopedie voor kinderen en volwassenen

Tatum Dekkers

Tatum (2000) groeide op in Waalwijk en is woonachtig in Etten-Leur. Altijd heeft ze al geroepen dat ze een beroep met kinderen wilde gaan uitoefenen: “Kinderen zijn zo puur, ik krijg er positieve energie van”. Ze heeft vanaf haar dertiende jaren lang veel oppasadressen gehad, waardoor ze al jong veel tijd met kinderen heeft doorgebracht.

 

Doordat ze tijd over had tijdens het bezoeken van een openavond voor het oriënteren voor een vervolgopleiding, kwam ze in aanraking met de opleiding logopedie. Dit was puur toeval, maar meant to be: ‘Dit is wat ik later wil gaan doen!’. Als logopedist wil ze zich graag blijven ontwikkelen, omdat ieder kind anders is en ze iedereen zo een passende behandeling kan bieden. “Graag zou ik me nog verder verdiepen in OMFT en dyslexie”.

 

Tijdens haar stages werkte Tatum met kinderen met spraaktaalproblemen, TOS en OMFT. Ze heeft ervaring opgedaan op reguliere basisscholen, vrije vestigingen en het speciaal onderwijs. Wat zij heel belangrijk vindt is het samenwerken met ouders, leerkrachten en andere professionals, zodat het kind zo goed mogelijk geholpen wordt. “De korte lijnen met school en ouders beschouw ik als zeer waardevol. Geen kind is hetzelfde, dat is wat het werk als logopedist zo leuk en uitdagend maakt”.

 

In haar vrije tijd houdt Tatum van kletsen, winkelen, leuke dingen doen met vriend(inn)en, familie en haar vriend. “Ik hou enorm van gezelligheid!”

Tatum Dekkers, logopediste

Specialisaties Tatum:

  • Spraaktaalproblematiek

  • TOS

  • PROMPT

  • Begrijpend lezen

  • Spelling

Kinderen zijn zo puur, ik krijg er positieve energie van.

bottom of page