top of page
Jill_blok_wij_02.jpg
Wie zijn wij bij  logopedie Jill

Logopedie Jill wie zijn wij

Logopedie Jill is een logopediepraktijk voor kinderen en volwassenen. Iedereen met een hulpvraag op het gebied van spraak, taal, stem, ademhaling en slikken kan bij ons terecht. Onze logopedisten zijn allround opgeleid en hebben daarnaast hun eigen specialisaties. 

We zijn een laagdrempelige praktijk waar jij centraal staat. We verplaatsen ons in jou en willen precies weten waar jij tegenaan loopt. Want als we goed naar je luisteren, kunnen we je het beste helpen. Jou op je gemak stellen en zorgen dat jij je thuis voelt, daar maken we werk van.

Als het nodig is voor optimale zorgverlening werken we intensief samen met bijvoorbeeld ouders, leerkrachten, remedial teachers, KNO-artsen en andere betrokken disciplines. De lijnen zijn kort.

De praktijk steekt veel energie en enthousiasme in het opleiden van stagiaires die in Utrecht, Eindhoven of Nijmegen hun opleiding volgen. Eigenaar Jill op ’t Hoog is voorzitter van de algemene kwaliteitskring en lid van een stemkring. De leden van die stemkring komen zes keer bij elkaar om de kwaliteit van het vak te verbeteren.

Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00uur. 

Bel of e-mail naar uw behandelend logopedist of naar 06-81815693, info@logopediejill.nl.

Bij geen gehoor, laat aub een bericht achter.

Onze specialisten

Jill op 't Hoog, logopediste

06 - 8181 5693

Veerle Bijsterveld

06 - 4181 7682

Veerle Bijsterveld, logopediste
Anke van Gorp.jpg

06 - 8331 1437

sanne_new.jpg

06 - 4263 8723

Marli_Huijbers, logopediste

Marli Huijbers

06 - 8331 4702

Robin.jpg

De logopedist is zeer kundig en heeft daarnaast de behandelingen voor mijn kinderen altijd tot een leuk 'uitje' weten te maken. Uitstekende balans tussen een professionele aanpak en het leuk maken. Ze vonden het jammer dat het voorbij was en dat ze niet meer naar de woordendokter mochten! Bedankt voor de goede zorgen!

bottom of page