top of page
Logopedie voor kinderen en volwassenen
Logopedie voor kinderen en volwassenen

Wie zijn wij

Specialisten bij Logopedie Jill

Anke van Gorp

Anke (1999). Zij is opgegroeid en woonachtig in Son en Breugel. Doordat een familielid logopedie had i.v.m. een herseninfarct, kwam zij in aanraking met het vak. Ze vond het mooi om te zien hoe logopedie kon helpen om de kwaliteit van leven te verbeteren. Toen zij eenmaal aan de opleiding begon werd duidelijk dat logopedie nog veel breder is en veel meer doelgroepen trekt. Al snel kwam zij erachter dat met kinderen werken het allerleukst is. Ze wil graag blijven ontwikkelen en groeien. In de toekomst wil ze zichzelf meer gaan verdiepen in OMFT, stotteren en broddelen. 

 

Tijdens haar stages werkte zij vooral met kinderen met spraak-taalproblematieken en TOS, waar zij kinderen zowel individueel als in groepsverband logopedisch heeft begeleid. Naast spraak/taalproblematiek heeft zij ook gewerkt met kinderen met ADHD, Autisme en/of hechtingsproblematiek. Ze vindt het belangrijk om binnen de behandeling te kijken naar het kind, de hulpvraag en naar ouders. Een goede samenwerking met ouders, leerkrachten en andere professionals is voor haar erg belangrijk om de beste hulp te kunnen bieden. 

 

De afwisseling binnen het werken op de logopediepraktijk, regulier basisonderwijs en speciaal onderwijs maakt het vak logopedie voor haar uitdagend en leuk. Elke dag is anders en elke dag maak zij weer nieuwe dingen mee. Alleen al de kleine gesprekjes over het weekend of de vakantie, is voor haar al een mooi begin van een leuke werkdag!

 

In haar vrije tijd speelt zij graag tennis, gaat gezellig kletsen, winkelen of (uit)eten met vrienden en vriendinnen. Ook vindt zij het heerlijk om op het snowboard te staan, dit doe zij al vanaf haar 9e levensjaar. Op vakantie gaan naar de sneeuw of naar de zon vindt zij allebei fantastisch.

Anke van Gorp, logopediste

Specialisaties Anke:

  • spraak - en taalproblematiek

  • TOS

  •  ADHD

  • Autisme

  • Hechtingsproblematiek

De afwisseling binnen het werken op de logopediepraktijk, regulier basisonderwijs en speciaal onderwijs maakt het vak logopedie voor mij uitdagend en leuk. Elke dag is anders en elke dag maak ik weer nieuwe dingen mee. Alleen al de kleine gesprekjes over het weekend of de vakantie, is voor mij al een mooi begin van een leuke werkdag!

bottom of page