top of page
Logopedie Jill Haaren

Demi Jacobs

Demi (1997) is opgegroeid en woonachtig in Dorst. Ze wist altijd al dat ze met kinderen wilde werken. Tijdens haar vooropleiding tot onderwijsassistent kwam zij erachter dat naast het lesgeven aan een groep, ook het individueel begeleiden van kinderen echt bij haar past. 

 

Demi heeft veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen. Zo heeft zij naast haar vele stages een tijd in een kinderdagverblijf gewerkt bij de BSO en verzorgde zij jarenlang gymlessen voor kinderen van 3 tot 13 jaar. Tijdens haar stages werkte zij vooral met kinderen met spraak/taalproblematiek en TOS, waarbij zij kinderen zowel individueel als in groeps-verband logopedisch heeft begeleid. Demi vindt het bijzonder dat ze als logopedist kan bijdragen aan de verbetering van de communicatie bij kinderen.

 

Werken met kinderen is haar passie. De combinatie van het werken in de logopediepraktijk en in het basisonderwijs sluit perfect bij haar aan. Deze afwisseling maakt het vak logopedie voor haar uitdagend. Deze combinatie biedt diverse problematieken wat haar scherp houdt in behandelen. Ze vindt het fijn dat er in de samenwerking met school korte lijnen zijn met de leerkracht.  “Bij Jill kan ik het werken in de vrije vestiging en in het basisonderwijs combineren, deze afwisseling vind ik heel fijn!” 

In haar vrije tijd danst zij graag en is ze vaak op pad met vriendinnen. Daarnaast loopt zij graag een ronde in het bos met haar hondje.

Demi Jacobs, logopediste

Bij Jill kan ik het werken in de vrije vestiging en
in het basisonderwijs combineren, deze afwisseling
vind ik heel fijn!

bottom of page