top of page
Logopedie Jill Helmond

06 - 4675 1411
elise@logopediejill.nl

Elise Conijn

Elise komt uit Son en Breugel en woont nu een aantal jaar samen in Eindhoven. Ze heeft ervoor gekozen om logopedist te worden omdat het een vak is waarbinnen je je op veel verschillende gebieden kan specialiseren. Daarnaast krijgt ze energie van het werken met afwisselende doelgroepen, wat ervoor zorgt dat geen één werkdag hetzelfde is. Ze heeft de opleiding gevolgd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en heeft in 2015 haar diploma behaald.

 

Gedurende stages heeft ze gewerkt met kinderen met (ernstig) meervoudige beperkingen en heeft ze ook een paar maanden op Curaçao stage gelopen. Na het afronden van de opleiding heeft ze eerst een jaar in Utrecht gewerkt maar is daarna dichterbij huis gaan werken. Inmiddels heeft ze ruim 7 jaar werkervaring, waarin ze zich als allround logopedist heeft ontwikkeld op verschillende stoornisgebieden. In 2020 heeft Elise de specialisatie tot preverbaal logopedist behaald, waarbij ze zich richt op hulpvragen rondom eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen van 0-2 jaar.

 

“Mijn doel is om samen met de cliënt en zijn/haar omgeving een passende behandeling te creëren waardoor we vanuit een vertrouwelijke basis én met veel plezier kunnen samenwerken.”

 

In haar vrije tijd sport ze graag en doet ze leuke dingen met familie en vrienden. Ze houdt ervan om lekker uiteten te gaan of met vrienden een spelletjesavond te plannen.

Elise Conijn, logopediste

Mijn doel is om samen met de cliënt en zijn/haar omgeving een passende behandeling te creëren waardoor we vanuit een vertrouwelijke basis én met veel plezier kunnen samenwerken.

bottom of page