top of page
Logopedie Jill, Helmond

Wie zijn wij

Specialisten bij Logopedie Jill
Logopedie Jill, Helmond

06 - 8386 5037
femke@logopediejill.nl

Femke de Boer

Femke (1997) woont in Oss en groeide op in Geldrop. Femke had van jongs af aan al veel affiniteit met kinderen en heeft haar studies hier op aangepast.

 

Femke wilde graag juf worden en heeft de vooropleiding tot onderwijsassistent gevolgd. Tijdens de opleiding kwam ze er achter dat het lesgeven toch niet bij haar past en ze persoonlijke begeleiding leuker vond. Op aanraden van haar moeder en vrienden ging Femke bij de opleiding ‘Logopedie’ kijken. “De persoonlijke begeleiding en het betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen trok mij heel erg aan!”.

 

Haar afstudeerstage heeft Femke gelopen bij Veerle en Marli. Hierbij werkte ze voornamelijk met kinderen met spraak/taalproblematiek, TOS en OMFT in zowel het basisonderwijs als in de praktijk. “De combinatie van het onderwijs en de praktijk maakt het werk erg afwisselend en leuk”. Femke kwam na naar studie bij Jill terecht door de fijne ervaringen tijdens de stageperiode.

 

In haar vrije tijd zingt Femke graag en volgt ze zangles. Ze gaat graag op pad met vriendinnen, maar vind ontspanning ook erg belangrijk. “Ik ben het gelukkigst op de bank, onder een dekentje met een kop thee”.

Femke de Boer, logopediste

De combinatie van het onderwijs en de praktijk
maakt het werk erg afwisselend en leuk

bottom of page