top of page
Jill_blok_wij_02.jpg
Logoopedie voor tieners
Letter F-oranje.jpg

 06 - 5730 2867
fleur@logopediejill.nl

Fleur Verbeek

Fleur (2001) is opgegroeid en woonachtig in het Limburgse Arcen. Al vroeg wist ze dat ze met kinderen wilde werken. Na een meeloopdag te hebben gehad met een logopediste, wist ze zeker dat ze de opleiding logopedie wilde gaan doen. De een op een begeleiding van kinderen trok haar vooral aan en ze was van mening dat dit echt bij haar paste.

Fleur heeft veel ervaring op kunnen doen in het werken met kinderen. Haar moeder is namelijk gastouder, waardoor er bijna elke dag wel kinderen over de vloer zijn. Buiten het werken in de logopediepraktijk werkt ze ook 2 dagen in de week bij haar moeder. Tijdens haar stages heeft ze ook veel ervaring mogen op doen met kinderen met spraak/taalproblematiek en met lees- en spellingsproblematiek. In haar verdere carrière wil ze zich ook graag specialiseren in lees- en spellingsproblemen en dyslexie.

‘Bij Jill is het mogelijk om veel afwisseling te creëren in het werkrooster. Zo kan ik op verschillende locaties aan de slag van de praktijk, basisschool tot de kinderopvang. Op die manier kom je verschillende problematieken tegen en blijft het werk voor mij uitdagend’

In haar vrije tijd volleybalt ze graag, vindt ze het leuk om samen met vriendinnen af te spreken en vindt ze het ook heerlijk om een avondje op de bank te zitten.

Fleur_logopedie Jill.jpg

Bij Jill is het mogelijk om veel afwisseling te creëren in
het werkrooster. Zo kan ik op verschillende locaties aan de slag
van de praktijk, basisschool tot de kinderopvang. Op die manier
kom ik verschillende problematieken tegen en blijft het werk
voor mij uitdagend.

bottom of page