top of page
Logopedie Jill

06 - 1112 4368
iris@logopediejill.nl

Iris van den Heuvel

Iris is woonachtig in Erp. Na het afronden van de HAVO heeft ze voor de opleiding logopedie gekozen omdat dit haar een mooie combinatie leek tussen het sociale werk en werken in de zorg, en dit bleek zeker goed bij haar te passen, want ze doet het werk als logopediste al sinds 2018 met erg veel plezier.

 

Het werken met kinderen is altijd al een passie geweest, maar de laatste jaren is daar ook de interesse voor het behandelen van volwassenen bijgekomen. Tijdens haar studie en stages heeft ze zich onder andere verdiept in het behandelen van meertalige kinderen en kinderen met taal- en spraakproblemen, en in het werkveld is daar ook de cursus Manuele Facilitatie van de Larynx bijgekomen, waarbij ze volwassenen kan helpen met stem- en keelklachten. De afwisseling in de klachten en de leeftijdsgroepen maakt het werk voor haar uitdagend en geeft voldoening.

 

In haar vrije tijd wandelt en zwemt Iris graag, maakt ze ook nog tijd vrij om af te spreken met vrienden en familie en gaat ze graag op pad met haar eigen gezin.

blokken stapelen
bottom of page