top of page
Logopedie voor kinderen en volwassenen
Specialisten bij logopedie Jill
Logopedie voor kinderen en volwassenen

Jill op 't Hoog

Jill (1982) is oprichter en eigenaar van Logopedie Jill. Logopedie was niet het eerste dat bij haar opkwam toen ze ging studeren. Ze koos voor de opleiding Financial Service Management, maar werd daar niet gelukkig van. Uit de beroepskeuzetests die ze vervolgens deed, kwamen leerkracht en logopedist als droomberoepen. “Kinderen vooruit helpen, daar houd ik van. Als logopedist kan ik kinderen één op één aandacht geven en werken aan hun hulpvraag.”

Na tien jaar in loondienst bij een logopediepraktijk liep Jill vast. Haar gedreven, vrolijke en enthousiaste persoonlijkheid kwam een beetje in de knel. “Ik begon met 1 dagdeel in de week voor mezelf. Na 2 jaar deeltijd loondienst en deeltijd eigen bedrijf werd ik 100% zelfstandig ondernemer. Dat ging zo goed dat ik een paar maanden later mijn eerste collega aannam. Naast mijn eigen praktijk werk ik met veel liefde in het speciaal onderwijs waar onder andere kinderen met autisme en ADHD naartoe gaan.”

Jill heeft diverse specialisaties zoals stem- en ademproblemen, globusgevoel, stotteren bij adolescenten, het toepassen van MFL, OMFT en PROMPT, het helpen van mensen met autisme, ADHD of dyslexie, het gebruik van myobrace trainers en preverbale logopedie bij 0 tot 2-jarigen. Jill heeft een enorme drive om mensen te helpen. Ze wil dat kinderen én volwassenen zich begrepen en gehoord voelen. “Bij kinderen schrijf ik nooit met rood, dat benadrukt de fouten. Ik laat kinderen zelf een kleur kiezen en anders schrijf ik met groen.”

Los van de zorgtechnische specialismen is Jill ook expert in vrolijkheid. “Ik benader mijn cliënten met een lach, dan komen ze al heel anders binnen. Dan blijven ze niet hangen in het probleem waarvoor ze komen, want mensen zijn zó veel meer dan dat. Ik benader iedereen direct, open en eerlijk. Mensen weten bij mij precies waar ze aan toe zijn als ze de deur weer uitlopen. Ik houd erg van duidelijkheid.”

Jill op 't Hoog, logopediste

Specialisaties Jill:

  • stem- en ademproblemen,

  • globusgevoel

  • stotteren bij adolescenten,

  • toepassen MFL - OMFT
    en PROMPT

  • autisme, ADHD of dyslexie,

  • gebruik myobrace trainers

  • preverbale logopedie 

Ik benader mijn cliënten met een lach, dan komen ze al heel anders binnen. Dan blijven ze niet hangen in het probleem waarvoor ze komen, want mensen zijn zó veel meer dan dat. Ik benader iedereen direct, open en eerlijk. Mensen weten bij mij precies waar ze aan toe zijn als ze de deur weer uitlopen. Ik houd erg van duidelijkheid

bottom of page