top of page
Logopedie Jill Vught

06 - 1539 7509
jillv@logopediejill.nl

Jill Verhallen

Jill (1993) woont samen met haar vriend en dochtertje in Nuenen. Al van jongs af aan had zij een passie voor stem, zang en spraak. Dit heeft geleid tot de opleiding ‘logopedie’. In 2017 is ze afgestudeerd als logopedist aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Tijdens haar opleiding heeft ze de minor ‘De stem centraal’ op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gedaan. Dit vanuit haar interesse in stemproblemen en affiniteit met zang. 

 

Jill werkt als allround logopedist met kennis en kunde op het gebied van spraak- en taalstoornissen bij kinderen. Daarnaast heeft zij een specialisatie op het gebied van stem en werkt zij met MFL (manuele facilitatie van de larynx) voor specifieke stem- en keelklachten.  ‘’De afwisseling binnen het vak maakt dat het niet gauw saai wordt. Het is mooi om zowel kinderen als volwassenen te volgen in hun eigen groeiproces en daar een steentje aan bij te mogen dragen’’.

Jill Verhallen, logopediste

De afwisseling binnen het vak maakt dat het niet gauw saai wordt. Het is mooi om zowel kinderen als volwassenen te volgen in hun eigen groeiproces en daar een steentje aan bij te mogen dragen.

bottom of page