top of page
Jill_K.jpg

Kelly van den Broek

Kelly woont in Helmond en groeide op in Geldrop. Na haar vooropleiding tot ‘pedagogisch medewerker’ wilde ze graag op persoonlijk gebied iets voor kinderen kunnen betekenen. Dit motiveerde haar om verder te studeren voor het vak ‘logopedie’.

 

In de tussentijd heeft ze niet stilgezeten en heeft Kelly tijdens haar studie in de invalpool voor het kinderdagverblijf gewerkt en zo ook al ervaring opgedaan en opvang verzorgd voor kinderen van 0 tot 13 jaar. "Ik haal er veel voldoening uit om een bijdrage te kunnen leveren in het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.Kwaliteiten die ik bij mijzelf heb ontdekt en ontwikkeld in het werkveld zijn openheid, leergierigheid, een spontane en creatieve houding en het vermogen om me aan te kunnen passen in verschillende situaties".

 

Tijdens haar stages en eerdere werklocaties werkte ze vooral met kinderen met spraak- en taalproblematiek en TOS. "Bij Jill kan ik de ideale werksetting creëren door mijn dagen af te wisselen in de vrije vestiging en het speciaal onderwijs".

Vrije tijd heeft ze maar weinig, want ze plant haar agenda graag vol met leuke dingen. Dit doet ze het liefst met haar vriend en vriendinnen. Van dagjes weg tot avondjes op de bank met een lekker hapje en drankje. "Ik ben al gauw tevreden". In haar vrije tijd gaat ze ook graag naar de sportschool. Naast die drukke agenda vindt ze ontspanning en tijd voor zichzelf ook heel belangrijk dit doet ze het liefst in een warm bad met een boek of serie. In de toekomst zou ze graag nog wat verre reizen willen maken en meer van de wereld willen zien.

kelly.jpg

Specialisaties Kelly:

  • Taal- en spraakproblematiek

  • TOS

  • DTL (direct toegankelijke logopedie)

  • VVE (voor- en vroegschoolse educatie)

  • Uk & Puk

Kwaliteiten die ik bij mijzelf heb ontdekt en ontwikkeld in het werkveld zijn openheid, leergierigheid, een spontane en creatieve houding en het vermogen om me aan te kunnen passen in verschillende situaties.

bottom of page