top of page
Logopedie Jill Veghel_L.jpg

Lisanne v/d Heijden

Lisanne (1997) is opgegroeid en woonachtig in Uden. Lisanne wilde vanaf jongs af aan al graag werken met kinderen, maar in welke vorm was voor haar nog niet helemaal duidelijk. Bij het invullen van een interesse test op de HAVO kwam de opleiding Logopedie naar voren. “In de vier jaar op de opleiding heb ik veel ervaring opgedaan en bleek dat mijn interesse echt bij het behandelen van kinderen ligt. Ik geniet van de open- en eerlijkheid die kinderen kunnen hebben. Ik vind het belangrijk om een fijne en veilige sfeer voor kinderen te creëren, zodat ze zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen en zich prettig voelen bij mij.”

 

Tijdens de opleiding heeft Lisanne de minor “het kind centraal” gedaan, waarbij er werd gefocust op veel verschillende problematieken bij kinderen. Hierdoor is haar affiniteit met kinderen meer gegroeid. “Door het werken op onze locatie in Uden en Vorstenbosch kom ik veel verschillende soorten kinderen en problematieken tegen, waardoor het werk afwisselend blijft.” Verder vindt ze het fijn om zo goed mogelijk samen te werken met leerkrachten, zodat ze het kind zo goed mogelijk kan helpen.

 

Lisanne heeft ook een aantal cursussen gedaan, waaronder 'Taal in Blokjes' voor spellingsproblematiek en de cursus 'logopedische diagnostiek van meertalige kinderen'. Dit zijn dan ook de kinderen waar Lisanne veel en graag mee werkt.

 

In haar vrije tijd gaat Lisanne graag een theetje drinken of uit eten met haar vriendinnen. Ook leest ze graag of gaat ze graag een dagje uit naar een pretpark of de dierentuin.

Lisanne van der Heijden

Door het werken op onze locatie in Uden en Vorstenbosch kom ik veel verschillende soorten kinderen en problematieken tegen, waardoor het werk afwisselend blijft.

bottom of page