top of page
Jill_blok_Marli.jpg

06 - 2650 3927
milou@logopediejill.nl

Milou Verbiesen

Milou (2000) is woonachtig in Tilburg. De opleiding tot logopedist trok haar erg, omdat ze het erg leuk vindt om zowel met volwassenen als kinderen te kunnen werken. Dit komt dan ook tot uiting in de praktijk, want Milou werkt met beide doelgroepen: “Ik vind de afwisseling en uitdaging erg leuk”. De neurologische problemen spreken haar aan, maar de creativiteit die je in kan zetten bij kinderen vindt ze ook erg leuk, waardoor de combinatie erg passend is voor haar. Ze vindt het belangrijk om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen met logopedische problemen en om communicatievaardigheden te verbeteren.

 

Milou is in 2021 afgestudeerd als logopedist. Gedurende haar studie ontwikkelde ze de nieuwsgierigheid en het enthousiasme voor de oorzaak van stoornissen en hoe ze zich verhouden tot normale ontwikkeling bij kinderen of bij normale veroudering. Dit leidde tot het volgen van de Minor Neurorevalidatie en een afstudeerstage in een revalidatiecentrum. Deze interesse bleef en zorgde ervoor dat ze zich direct na haar HBO-opleiding is gaan verdiepen, door het volgen van de Master Taal- en Spraakpathologie. In augustus 2023 heeft Milou haar Master of Arts gehaald aan de Radboud Universiteit, waardoor zij zichzelf naast logopedist ook taal- en spraakpatholoog mag noemen.

 

Naast logopedist bij logopedie Jill is Milou ook werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker in het Erasmus MC. Op deze manier kan ze beide opleidingen goed benutten.

 

In haar vrije tijd volleybalt Milou drie keer in de week. Daarnaast vindt ze het leuk om gezellig met haar vriend, familie en vrienden en vriendinnen op pad te gaan.

blokken stapelen

Ik werk graag met volwassenen en kinderen. De afwisseling en uitdaging vind ik erg leuk!

bottom of page