top of page
Jill_blok_wij_02.jpg

Wie zijn wij

Specialisten bij Logopedie Jill
Jill_blok_Sanne.jpg

Sanne van Oorschot

Sanne (2000) woont in Eindhoven en groeide op in Schijndel. Als kind was ze zelf in behandeling bij een logopedist en daar heeft ze positieve herinneringen aan. “Mede daardoor besloot ik de opleiding Logopedie te gaan volgen. Het leukste aan ons vak vind ik het motiveren van cliënten om te werken aan de beste versie van zichzelf. Ook de breedte van het vak spreekt me heel erg aan. Van het uitvoeren van resonansoefeningen bij volwassenen met stemproblematieken tot werken met concreet materiaal en ondersteunende communicatie bij kinderen met TOS. Binnen het vak logopedie kan het allemaal!”

 

Tijdens haar studie volgde Sanne de minor Taal & Cultuur Nederlandse Gebarentaal waarbij ze de basis van gebarentaal leerde en kennis opdeed over doofblindheid, tolkvaardigheden, taalkunde, dovenstudies en logopedie. Tijdens haar stages werkte ze vooral met kinderen met spraak- en taalproblematieken en TOS.

Sanne kwam bij Jill terecht door de positieve verhalen die ze over de praktijk hoorde. “Tijdens mijn afstudeerstage kwam ik erachter dat ik heel graag meer ervaring op wilde doen in de allround praktijk. Zo wil ik bijvoorbeeld ook graag werken met cliënten met stemproblematieken, kinderen met afwijkende mondgewoonten en kinderen helpen met begrijpend lezen en spelling. Ik wil me later nog verdiepen in MFL en OMFT.” 

 

In haar vrije tijd zingt Sanne en gaat ze op pad met vrienden en vriendinnen. “Ik ben dol op koken en maak graag lekkere gerechten en sausjes. Ik denk graag in oplossingen: problemen zijn er om opgelost te worden.”

sanne_new.jpg

Specialisaties Sanne:

  • spraak - en taalproblematiek

  • TOS

  • afwijkende mondgewoonten

  • begrijpend lezen

  • spelling

Tijdens mijn afstudeerstage kwam ik erachter dat ik heel graag meer ervaring op wilde doen in de allround praktijk. Zo wil ik bijvoorbeeld ook graag werken met cliënten met stemproblematieken, kinderen met afwijkende mondgewoonten en kinderen helpen met begrijpend lezen en spelling. Ik wil me later nog verdiepen in MFL en OMFT

bottom of page