top of page
Logopedie Jill Esch
Logopedie voor Volwassenen
Logopedie Jill Esch

Veerle Bijsterveld

Veerle (1993) woont in Asten en groeide op in Deurne. In logopedie kan ze haar creativiteit kwijt en ze vindt het vooral belangrijk dat het voor kinderen leuk is om naar de logopedist te gaan. Jill was ooit haar stagebegeleider. “Na mijn afstuderen bleef ik op mijn stageplek plakken en werden we collega’s. Door de goede klik en fijne samenwerking met Jill hoefde ik er niet lang over na te denken om in haar praktijk te komen werken.”

Op aanraden van haar moeder ging Veerle bij de studie Logopedie kijken. “De combinatie van theorie en praktijk leek me leuk en ik word er gelukkig van als ik mensen kan helpen of blij kan maken. Tijdens mijn studie ontdekte ik dat logopedie veel meer is dan taal en stotteren. Er zijn zo veel specialisaties en gebieden binnen de logopedie, dat maakt het voor mij extra uitdagend. Geen dag en geen cliënt is hetzelfde. Hierdoor blijf ik constant scherp, mag ik flexibel zijn en kan ik mijn creativiteit kwijt. Ik vind het een uitdaging om voor iedereen een zo passend mogelijk behandelplan te maken. Daarnaast vind ik dat logopedie, vooral voor kinderen, leuk moet zijn. Dit bevordert het leerproces.”

Veerle werkt graag met kinderen met taal- en articulatie-problemen en met volwassenen met stemproblemen. “Ik verdiepte me al in autisme, executieve functies, stem en OMFT en wil me in de toekomst meer gaan verdiepen in stotteren. Eigenlijk zijn er een heleboel dingen die ik graag nog wil doen en leren.”

Als ze niet werkt, danst Veerle wedstrijden in stijldansen en traint ze met haar danspartner. “Ik ben gek op muziek, lekker eten en spelletjes. Zo nu en dan organiseer ik een online pubquiz voor vrienden en familie of voor de horecazaak van mijn ouders.” Verder doet Veerle aan leerbewerking in het atelier van een vriendin en geeft samen met die vriendin ook workshops. Iedere zomer gaat ze met kinderen op kamp. “Het Open Jeugdkamp Zeilberg is een week lang back-to-basic. Leuke dingen doen zonder gadgets en beeldschermen.”

Veerle Bijsterveld

Specialisaties Veerle:

  • taal- en articulatie
    problematiek

  • stemproblemen bij volwassen

  • autisme

  • executieve functies

  • stem

  • OMFT

Ik verdiepte me al in autisme, executieve functies, stem en OMFT en wil me in de toekomst meer gaan verdiepen in stotteren. Eigenlijk zijn er een heleboel dingen die ik graag nog wil doen en leren.

bottom of page