top of page
Logopedie Jill Schijndel

 06 - 5700 8069
yara@logopediejill.nl

Yara van Dueren Den Hollander

Yara (1997) is woonachtig in Valkenswaard. Heeft 5 jaar gewerkt binnen de gehandicapte zorg als verpleegkundige. Tijdens de opleiding is ze ook altijd werkzaam geweest als verpleegkundige. Vanuit vroegere ervaringen binnen de logopedie en de positieve herinneringen hieraan kwam ze tot het besluit om dit mooie beroep te gaan doen.

 

Tijdens haar studie heeft Yara de minor: ‘Kinderen met specifieke taalontwikkelingsstoornissen’ afgerond. Binnen deze minor en stage ervaringen heeft ze haar passie gevonden met het werken met kinderen. Geen enkel kind is hetzelfde, ieder kind heeft andere begeleiding nodig. Hier creatief in blijven tijdens behandelingen is een mooie uitdaging.

 

Ze vindt het een prachtige uitdaging om kinderen te motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te kunnen halen en zien. Door de afwisseling van werken binnen (speciaal)-onderwijs en de vrije vestiging breid ik mijn kennis uit en ontwikkel ik mij verder als logopedist.

 

In haar vrije tijd is ze graag op pad en bezoekt een leuke stad. Verder is ze een echte boekenworm en leest ze graag een boek op de bank met kaarsjes aan en een dekentje.

Yara van Dueren  Den Hollander

Geen enkel kind is hetzelfde, ieder kind heeft andere
begeleiding nodig. Hier creatief in blijven tijdens
behandelingen is een mooie uitdaging.

bottom of page